WORKSHOP

Jeg tilbyder en workshop i to dele, der er målrettet unge i 9. og 10. klasse eller gymnasiet. Workshoppen er inddelt i to dele og passer bedst til mindre hold mellem 15 og 28 personer.

Del 1: Oplæg med øvelser - “Du kan blive hvad du vil”
Her tager jeg udgangspunkt udgangspunkt i min egen erfaring og karriere som selvstændig tekstforfatter, oversætter og alt det indimellem. Samtidig udfordrer jeg de unge til at finde ud af deres egen og hinandens styrker. Derudover giver jeg mit bud på, hvordan man bliver god til noget. 

Del 2: Workshop - “Lav et modemagasin (eller noget andet der har med tekst at gøre)
Anden del er mere specifik og går ud på, at de unge skal prøve kræfter med at ‘finde på’ et (mode)magasin. Anden del kan også være anderledes specifik og handle om at oversætte en tekst eller en sangtekst, skrive en artikel eller lignende inden for mit kompetenceområde. 

-
”Christina afholdt en kreativ og spændende workshop for 25 elever på vores efterskole. Hun engagerede eleverne ved at kombinere et oplæg om sin egen karrierevej med konkrete opgaver, fx at eleverne skulle lave deres eget modemagasin. Workshoppen var meget vellykket, og Christina inspirerede eleverne til at bringe deres kreative kompetencer i spil. Christina er kompetent, inspirerende og venlig, og det bliver ikke sidste gang, at vi inviterer hende til at lave en workshop
for vores elever.”
Pernille E. Jensen, lærer True North Efterskole
-

“Jeg har nu fået et helt fantastisk indblik, og kig ind i modeverdenen hvilket jo er helt fantastisk!“
“Tak for sidst det var et mega fedt oplæg du lavede til art og design. “
Elever, True North Efterskole
-

Christina Faaborg. Tekstforfatter. Jylland.